Jaqueta MATRIX White

See all reviews
As low as 265,97 € Regular Price 379,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
31368111
Una jaqueta d'esquí resistent a l'aigua degut a la seva membrana de 20.000mm i un acabat extern DWR PFCFree que ajudarà que l'aigua no xopi el teixit. Les cremalleres de ventilació sota la màniga, us donaran la possibilitat de controlar i ajustar la temperatura corporal de forma senzilla i eficient.

Jaqueta dona MATRIX

La nostra jaqueta Matrix per a dona compta amb un teixit reciclat d'aparença mat en un disseny monocromàtic, elàstic en 4 direccions, per això et permet una comoditat absoluta durant tota la jornada d'esquí. Una jaqueta d'esquí resistent a l'aigua degut a la seva membrana de 20.000mm i un acabat extern DWR PFCFree que ajudarà que l'aigua no xopi el teixit. Les cremalleres de ventilació sota la màniga, us donaran la possibilitat de controlar i ajustar la temperatura corporal de forma senzilla i eficient. Es tracta d'una jaqueta excel·lent per utilitzar-la tant a les pistes d'esquí com passejant pels carrers de la ciutat. El farciment d´aïllament PRIMALOFT et garanteix una bona protecció amb el fred. No us perdeu aquesta meravella de jaqueta per a dona Matrix per als dies de fred!

Compra online la nostra jaqueta MATRIX per a dona

Söll som professionals de la roba d´esquí i outdoor de màxima qualitat. Treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu. Coneix la nostra col·lecció de roba tècnica per als dies de fred i neu!

Característiques

  • Coll amb micropolar suau i protecció de barbeta Caputxa desmuntable amb cremallera YKK® Doblec ajustable amb sistema de cordó d'alliberament ràpid Folre elàstic Mànigues preformades amb punys integrats de lycra Sistema de ventilació a les mànigues amb cremalleres YKK® Dues butxaques per a les mans amb cremalleres YKK® Butxaca a la màniga per a forfet amb cremallera YKK® Butxaca interior amb cremallera YKK® Butxaca interior amb reixeta Punys ajustables amb velcro Faixa interior anti-neu Costures principals termo-segellades Cremallera central repel·lent a l'aigua YKK® Aquaguard® Teixit elàstic les 4 adreces Tall normal

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster verge i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24 PRIMALOFT THERMOPLUME ECO 100% reciclat Lats:100gr PRIMALOFT BLACK ECO reciclat en un 80% interior: 100% polièster Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
MATRIX Moonlight Blue Anterior MATRIX Moonlight Blue
To Top