Jaqueta PIKE Petrol

See all reviews
As low as 153,97 € Regular Price 219,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
21360161
El farciment amb aïllament PRIMALOFT ofereix una calidesa que imita el plomissol però està totalment lliure de materials derivats dels animals. La jaqueta Pike és una autèntica jaqueta vegana. Podràs gaudir de moviment sense restriccions gràcies al teixit elàstic i suau acompanyat d´un acabat DWR PFCFree lliure de fluorocarboni que evita que penetri la humitat.

Jaqueta PIKE home

La nostra jaqueta Pike amb caputxa i coll alt ofereix protecció durant totes les estacions. El farciment amb aïllament PRIMALOFT ofereix una calidesa que imita el plomissol però està totalment lliure de materials derivats dels animals. La jaqueta Pike és una autèntica jaqueta vegana. Podràs gaudir de moviment sense restriccions gràcies al teixit elàstic i suau acompanyat d´un acabat DWR PFCFree lliure de fluorocarboni que evita que penetri la humitat. Això permet i t'ajudarà a mantenir sec i còmode. La jaqueta PIKE de Söll és una jaqueta molt polivalent amb un disseny monocromàtic per combinar amb qualsevol peça informal i per ser utilitzada tant en escapades outdoor o per utilitzar-la a la ciutat.

Compra online la nostra jaqueta Pike per a home

Söll treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Compra en línia alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu, sortides outdoor i dies de no parar a la ciutat. Descobreix la nostra col·lecció de roba tècnica per a home a Söll!

Característiques

  • Protecció a la barbeta Caputxa fixa Cremallera central Vislon® YKK® 3 butxaques exteriors amb cremalleres Vislon® YKK® 1 butxaca interior amb cremallera YKK® 1 butxaca interior amb tanca de velcro Tall regular

Materials

Teixit: Teixit Elàstic Ressò 90% poliamida reciclada, i 10% de spandex. Aïllant tèrmic: PRIMALOFT THERMOPLUME ECO 100% reciclat Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
PIKE Ebony Anterior PIKE Ebony
To Top