Jersei ACTIVE II Red

See all reviews
As low as 69,96 € Regular Price 99,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
23312101
El disseny d'aquest jersei Active II per a home és un disseny monocromàtic que el fa atemporal per fer-lo servir durant algunes temporades. El teixit completament elàstic i reciclat de Miti i el material suau li garanteixen la comoditat durant tot el dia. Aquest jersei és una segona capa perfecta per utilitzar en qualsevol activitat a l'aire lliure o en el dia a dia.

Jersey Active II home

El nostre jersei Active II completa perfectament qualsevol jaqueta Söll. El disseny d'aquest jersei Active II per a home és un disseny monocromàtic que el fa atemporal per fer-lo servir durant algunes temporades. El teixit completament elàstic i reciclat de Miti i el material suau li garanteixen la comoditat durant tot el dia. Aquest jersei és una segona capa perfecta per utilitzar en qualsevol activitat a l'aire lliure o en el dia a dia. Tots els materials que componen aquesta peça han estat fabricats a Europa pel que és la peça més sostenible i amb menys empremta de carboni de tota la col·lecció. Amb aquest jersei et sentiràs còmode a totes les teves activitats diàries. Descobreix-ho!

Compra en línia el nostre Jersey Active II home

Söll tenim una gran experiència en el disseny i l'elaboració de roba tècnica d'esquí i neu i en roba tècnica i còmoda per al dia a dia. Totes les nostres peces són de primera qualitat i llarga durada. Descobreix la nostra col·lecció de roba tècnica!

Característiques

  • Calent i confortable El teixit interior està perxat per a un màxim confort. Teixit resistent i molt elàstic per a una gran llibertat de moviment Assecat ràpid Agradable a la pell Cremalleres YKK® Tall normal

Materials

83% poliamida reciclada / 17% spandex reciclat

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
ACTIVE II Black Anterior ACTIVE II Black
To Top