Jersei ACTIVE II Red

See all reviews
As low as 55,96 € Regular Price 69,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
43311101
El jersei funcional Active III per a nens és la nostra capa intermèdia tècnica més venuda. Es tracta d'una peça fabricada a Europa amb teixit de poliamida 100% reciclada perxada Mitittech Thermal Green elàstica a les 4 direccions, resistent i duradora. El coll amb cremallera proporciona bona protecció.

Active III Kids

El jersei funcional Active III per a nens és la nostra capa intermèdia tècnica més venuda. Es tracta d'una peça fabricada a Europa amb teixit de poliamida 100% reciclada perxada Mitittech Thermal Green elàstica a les 4 direccions, resistent i duradora. El coll amb cremallera proporciona bona protecció. Per reduir la nostra petjada de carboni, tots els components d'aquesta peça estan fabricats a Europa. El nostre Jersey funcional Active III per a nens es pot fer servir per fer esport o per ús diari. És perfecte per a tot!

Compra en línia el nostre jersei Active III per a nens

Söll comptem amb més de 10 anys d'experiència al sector de peces d'esquí i activitats outdoor. Els nostres productes destaquen per la seva qualitat, comoditat i durabilitat. Fes la teva comanda en línia!

Característiques

  • Calent i confortable El teixit interior està perxat per a un màxim confort Teixit resistent i molt elàstic per a una gran llibertat de moviment Assecat ràpid Agradable a la pell Cremalleres YKK®

Materials

83% poliamida reciclada / 17% spandex reciclat

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
ACTIVE II Black Anterior ACTIVE II Black
To Top