Jersei KLOSTERS Black

See all reviews
As low as 111,96 € Regular Price 139,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
23250104
Explora la versatilitat i el confort amb el Jersei Klosters Black de Söll, una peça essencial per als amants de l'esquí i les activitats a l'aire lliure. Dissenyat per funcionar com una segona capa a l'hivern o com a capa exterior en entretemps, aquest jersei es destaca pel teixit reciclat de Miti, altament elàstic i còmode. Ideal per esquiar, caminar a la muntanya o passejar amb bicicleta, la seva suavitat i calidesa el converteixen també en una opció perfecta per a la vida urbana i la feina. Gaudeix d'una peça tècnica i polivalent, imprescindible al teu armari.

Jersei d'esquí Klosters per a home

El Jersei Klosters per a home de Söll és una peça excepcional, fusionant funcionalitat i estil per als entusiastes de l´esquí i les activitats a l´aire lliure. Confeccionada a Espanya, aquesta jaqueta incorpora materials europeus d'alta qualitat i garanteix un rendiment superior i una durabilitat inigualable. El seu teixit tècnic sobresurt per ser summament, elàstic i càlid, oferint una comoditat total en moviment. Dissenyat per ser increïblement polivalent, el Jersei Klosters Black s'adapta a una àmplia gamma d'activitats. Ja sigui que estiguis esquiant als pendents nevats, explorant senders muntanyosos o passejant amb bicicleta, aquesta jaqueta et manté protegit i còmode. A més, la seva versatilitat s'estén a la vida urbana, essent una opció elegant per a la feina o passejades per la ciutat.

Compra en línia a Söll el Jersey Klosters per a home

Söll, especialistes en roba d'esquí, us presentem el Jersey Klosters per a home: la síntesi de qualitat i funcionalitat. Dissenyat per a esquiadors exigents, garanteix comoditat, durabilitat i versatilitat en cada detall. Fabricat amb materials de primera, és l'aliat perfecte per a les teves aventures a la neu i més enllà. No esperis més: compra ara el Jersey Klosters i eleva la teva experiència a les pistes amb Söll.

Característiques

  • Calent i confortable 2 butxaques exteriors El teixit interior està perxat per a un màxim confort Teixit resistent i molt elàstic per a una gran llibertat de moviment Assecat ràpid Agradable a la pell Cremalleres YKK® Tall normal

Materials

83% poliamida reciclada / 17% spandex reciclat

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
KLOSTERS White Anterior KLOSTERS White
To Top