Camiseta Tèrmica TURTLENECK White

See all reviews
As low as 71,20 € Regular Price 89,00 €
In stock
Only %1 left
Referencia
24159111
Descobriu la samarreta tèrmica Turtleneck de Söll, un essencial per a l'home modern a les pistes d'esquí. El seu disseny minimalista assegura que mai passi de moda, mentre que el teixit elàstic en 4 direccions proporciona una comoditat excepcional i assecat ràpid. Aquesta samarreta és altament absorbent i resisteix les olors gràcies al seu acabat antibacterià, ideal per mantenir fresc i sec en qualsevol situació. Les costures planes i ergonòmiques ofereixen una sensació única de lleugeresa, com si no portessis res, permetent moure't lliurement i amb total comoditat.

Samarreta tèrmica Turtleneck per a home

La samarreta tèrmica Turtleneck White per a home de Söll és el complement perfecte per a qualsevol entusiasta de l´esquí i les activitats a l´aire lliure. Aquesta capa base, notablement lleugera, s'adapta a qualsevol situació, ja sigui a les pistes d'esquí o bé en un passeig relaxant. Elaborada amb teixit reciclat d'origen europeu i confeccionada a Espanya, aquesta samarreta contribueix significativament a reduir la petjada de carboni, combinant responsabilitat ambiental amb rendiment d'alta qualitat. El seu disseny minimalista assegura un estil atemporal, mentre que el teixit de tacte suau proporciona una calidesa i confort insuperables. El teixit elàstic en 4 direccions permet una llibertat de moviment completa i un assecat ràpid, mantenint-te còmode i sec. A més, l'acabat antibacterià prevé les olors i assegura una sensació de frescor duradora. Les costures planes i ergonòmiques afegeixen a lexperiència, brindant una sensació de gairebé no portar res. La samarreta tèrmica Turtleneck White és més que una peça; és una declaració de comoditat, estil i consciència ecològica.

Compra en línia a Söll la samarreta tèrmica Turtleneck per a home

Söll, experts en roba d'esquí, porta la samarreta tèrmica Turtleneck per a home. Sinònim de qualitat màxima, aquesta peça assegura comoditat, durabilitat i un rendiment excepcional a les pistes. Dissenyada per adaptar-se a cada moviment, la Turtleneck és imprescindible al vostre equipament d'esquí. Adquireix ara la teva i experimenta la perfecta combinació de funcionalitat i estil que només Söll pot oferir. Prepareu-vos per a l'aventura amb el millor en indumentària d'esquí!

Característiques

  • Calent i confortable Teixit de tacte suau Teixit resistent i molt elàstic per a una gran llibertat de moviment Assecat ràpid Agradable a la pell Tall normal Acabat antibacterià Protecció UV-UPF

Materials

90% polièster reciclat / 10% spandex

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
To Top