Jaqueta GRAVITY Navy

See all reviews
As low as 258,96 € Regular Price 369,95 €
In stock
Only %1 left
Referencia
21355109
Aquest estil innovador i sostenible està dissenyat amb materials de primera qualitat començant pel teixit exterior reciclat i elàstic en 4 direccions que permet un ajustament còmode seguit per l'aïllant tèrmic PRIMALOFT reciclat en un 80%, per això garanteix la qualitat, calidesa, transpirabilitat i elasticitat de la jaqueta dʻesquí.

Jaqueta GRAVITY

Soll et presentem la nostra jaqueta GRAVITY. Aquest estil innovador i sostenible està dissenyat amb materials de primera qualitat començant pel teixit exterior reciclat i elàstic en 4 direccions que permet un ajustament còmode seguit per l'aïllant tèrmic PRIMALOFT reciclat en un 80%, per això garanteix la qualitat, calidesa, transpirabilitat i elasticitat de la jaqueta dʻesquí. Les costures que estan totalment segellades i l'acabat DWR PFCFree confereixen a aquesta jaqueta les qualitats necessàries per protegir-nos de les condicions hivernals. El toc final d aquesta meravellosa jaqueta Gravity és el nostre sistema de ventilació ubicat a la part inferior dels braços per ajudar a controlar el microclima interior de la jaqueta. Sens dubte, una jaqueta perfecta per als dies dhivern i neu.

A Soll tenim peces d'hivern de la millor qualitat

Söll treballem amb els millors materials per garantir la comoditat i la durabilitat dels nostres productes. Fes-te amb alguna de les nostres peces perfectes per a llargues jornades de neu. Compra en línia la nostra col·lecció de roba tècnica d'home per a la neu!

Característiques

  • Coll amb micropolar suau i protecció de barbeta Caputxa desmuntable amb cremallera YKK® Doblec ajustable amb sistema de cordó d'alliberament ràpid Folre elàstic Mànigues preformades amb punys integrats de lycra Sistema de ventilació a les mànigues amb cremalleres YKK® Dues butxaques per a les mans amb cremalleres YKK® Dues butxaques al pit amb cremalleres repel·lents a l'aigua AquaGuard® YKK® Butxaca a la màniga per a forfet amb cremallera YKK® Butxaca interior amb cremallera YKK® Butxaca interior amb reixeta Punys ajustables amb velcro Faixa interior anti-neu Costures termo- segellades Cremallera central repel·lent a l'aigua YKK® Aquaguard® Teixit elàstic a les 4 direccions Tall ajustat

Materials

Teixit exterior: Teixit Elàstic Eco Sölltech 20.20 de 2 capes laminat de 57% polièster reciclat, 33% polièster verge i 10% de spandex, amb una impermeabilitat de 20.000mm i una transpirabilitat de 20.000gr/m2/24 Aïllant tèrmic: 100gr PRIMALOFT BLACK ECO reciclat en un 80% Interior: 100% polièster. Acabat: tractament amb DWR PFCFree

Escriu la teva ressenya
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau, Inicieu la sessió o creeu un compte
Veure guia de talles
RASCH Red Anterior RASCH Red
To Top